NEUVERITEĽNÉ – Prochrist Live

Milí bratia a sestry

Aj tento rok sa pod heslom „NEUVERITEĽNÉ?“ uskutoční ďalší evanjelizačný týždeň PROCHRIST LIVE (od pondelka 12. do nedele 18. marca 2018)

Centrálne podujatie bude prebiehať v Lipsku, odkiaľ bude zabezpečený prenos programu jednotlivých večerov so slovenským dabingom do jednotlivých európskych krajín, aj do vašich cirkevných zborov.

Hlavnou témou bude Apoštolské vierovyznanie, ktoré nás spája s ostatnými kresťanskými konfesiami: Viera v Boha, ktorý stvoril svet a ktorý každého človeka nekonečne miluje.

Tematický týždeň:

Pondelok 12.3  Boh ma miluje

Utorok  13.3      Boh ma chce

Streda  14.3      Boh ma hľadá

Štvrtok 15.3      Boh ma zachraňuje

Piatok  16.3      Boh ma obdaruje

Sobota 17.3      Boh ma motivuje

Nedeľa 18.3      Boh ma očakáva

Kazatelia Elke Wernerová a Steffen Kern predstavia nový formát a spoločne prevedú cez jednotlivé prvky večera. Svojou zvesťou pozvú ku viere v Ježiša Krista. Nebude už nutný nijaký úvodný program, ale záver večera si môže každý usporiadateľ stvárniť podľa vlastného uváženia ( pozvanie ku krížu). Prenos z Lipska skončí po modlitbe pri kríži.

Prenos sa uskutoční cez internetový portál YouTube, odkiaľ si bude možné programy stiahnuť a vo vami zverejnenom čase v CZ aj premietnuť. Kvôli udeleniu prístupu k súborom, bude potrebné sa na odber videa (v dostatočnom časovom predstihu) prihlásiť na našej stránke http://www.prochrist.evs.sk/index.php/prenosove-miesta

Ku stiahnutiu videa (pomocou malého programu) sa budete môcť dostať iba cez jedinečný link, ktorý Vám po tomto prihlásení každý deň pošleme na Váš mail.

Na spoločné znášanie slovenských organizačných nákladov s prípravou tohto podujatia Vás prosíme o zaslanie finančného príspevku napr. finančnú zbierku z jedného z večerov – na náš účet:

IBAN: SK3275000000004020097346
variabilný symbol : 72018
správa pre prijímateľa: milodar Prochrist 2018 + meno odosielateľa
Za vašu finančnú pomoc Vám vopred ďakujeme!

V priloženom letáku nájdete aj ďalšie podrobnosti. Ak by ostali ešte nejaké nejasnosti, môžete sa opýtať na mailovej adrese alebo .

Prajeme veľa požehnania pri spolupráci na šírení najlepšej správy na svete!

Za prípravný výbor proChrist Slovensko

Peter Mihoč, Mikuláš Lipták, Ján Brozman, Ján Jančo, Slavomír Slávik

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

3 × 1 =